СТИХІЙНІ ЗВАЛИЩА: ШКОДА ЗДОРОВ’Ю І ДОВКІЛЛЮ: Екоінспектори виявили чергові звалища відходів.

Державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища спільно із представниками Шацької територіальної громади  проведено природоохоронний захід щодо виявлення та ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади.

Під час заходу було виявлено два стихійних сміттєзвалища твердих побутових відходів на території Піщанського старостинського округу, в селі Піща, Шацької ТГ та біля села Пульмо, Пульмівського старостинського округу, Шацької ТГ.

Інспекцією повідомлено та зобов’язано Шацьку територіальну громаду ліквідувати стихійні сміттєзвалища та вжити необхідних заходів, передбачених вимогами статті 26 Закону України «Про управління відходами».

Закликаємо мешканців громад дотримуватись санітарних норм та викидати сміття  і побутові відходи у відведених до цього місцях.

Якщо ви виявили несанкціоноване сміттєзвалище, просимо повідомляти Державну екологічну інспекцію у Волинській області про виявлені факти порушень через застосунок ЕкоЗагроза або за телефоном  (0332) 72-33-96.

Посилання на застосунок ЕкоЗагроза: 

 Вебресурс ЕкоЗагроза: https://ecozagroza.gov.ua

 GooglePlay – завантажити додаток: https://bit.ly/ecozagroza_googleplay

 AppStore – завантажити додаток: https://apple.co/3P7pyJ8



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці