Підведено підсумки роботи Інспекції за перше півріччя 2024 року.

01 серпня, під головуванням очільниці Держекоінспекції Віри Баландіної відбулось засідання колегії.

Участь у заході взяли перший заступник начальника Інспекції, керівники структурних підрозділів, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища та працівники установи.

В ході порядку денного було розглянуто питання щодо роботи Держекоінспекції та ефективність діяльності у частині здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів за перше півріччя поточного року.

Також обговорено функціонування сервісу #ЕкоЗагроза, який за короткий проміжок часу став одним із дієвих механізмів подання громадянами звернень та отримання інформації щодо злочинів проти довкілля.

За результатами засідання колегії прийнято відповідні рішення та окреслено основні напрямки діяльності для збереження та покращення стану навколишнього середовища.

Державна екологічна інспекція у Волинській області продовжує виконувати свої функціональні обов’язки та закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці