Начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Віра Баландіна взяла участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

18 квітня відбулося виїздне засідання комітету Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. з розгляду питання: "Зменшення забруднення транскордонної річки Західний Буг (притока річки Вісла)".

Засідання Комітету відбувалося у приміщенні Львівської обласної військової адміністрації.

Захід проходив під головуванням Голови Комітету з питань екологічної політики та природокористування Олега Бондаренка, за участю представників Державного агентства водних ресурсів України, Львівської облдержадміністрації, БУВР Західного Бугу та Сяну, Львівської міської ради, ЛМКП «Львівводоканал» та членів басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну.  

Під час засідання розглянули й обговорили питання загального стану забруднення транскордонної річки Західний Буг та якість поверхневих вод її басейну за результатами державного моніторингу, а також причини забруднення.

За результатами виїзного засідання ухвалено рішення щодо напрацювання рекомендацій Комітету стосовно необхідності вдосконалення й посилення контролю за станом водних об’єктів і дотримання вимог природоохоронного законодавства для покращення екологічної ситуації в цілому.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці