ПОВІДОМИТИ ПРО ПОРУШЕННЯ ВИМОГ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ» ПРАЦІВНИКАМИ ДЕРЖАВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНСПЕКЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Якщо у Вам відомо про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" працівниками Державної екологічної інспекції у Волинській області, повідомлення про порушення може бути здійснене із зазначенням авторства або без зазначення авторства (анонімно). 

КАНАЛИ ДЛЯ НАДАННЯ ПОВІДОМЛЕНЬ:

Усні повідомлення можуть надходити:

-  через телефонну лінію Інспекції - за номером: (0332) 72 15 72 (анонімна гаряча лінія) . 

-  через канал отримання голосових повідомлень із використанням технології ІР-телефонії (анонімна гаряча лінія)  за номером:  0-892500100 

Письмові повідомлення можуть надходити:

-  на електронну адресу: vikrivachcorupvoldei@ukr.net;

Державна екологічна інспекція у Волинській області співпрацює з особами, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних правопорушень та правопорушень, пов'язаних з корупцією, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Громадяни, які надають допомогу в запобіганні та протидії корупції, перебувають під захистом держави.

Також нагадуємо, що повідомлення завідомо неправдивих відомостей тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством України.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці