📌Екологи підвели підсумки роботи за шість місяців 2023

📎Сьогодні в стінах Державної екологічної інспекції у Волинській області пройшло засідання колегії під головуванням начальника Віри Баландіної.

🔰Участь у заході взяли заступник начальника Інспекції, начальники і завідувачі структурних підрозділів, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища та працівники установи.

📄Розглядали питання щодо роботи Держекоінспекції та ефективність діяльності у частині здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів та державного ринкового нагляду за перше півріччя поточного року.

✅За результатами засідання колегії прийнято відповідні рішення:

✔️ посилити здійснення державного нагляду за дотриманням вимог законодавства сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів;

✔️ забезпечити вжиття всіх передбачених законодавством заходів впливу відносно суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з порушенням вимог природоохоронного законодавства;

✔️ роботу Державної екологічної інспекції у Волинська області за перше півріччя 2023 визнати задовільною.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці