🔰Екологи країни підвели підсумки роботи за 6 місяців 2023

📎3 серпня очільниця Держекоінспекції Волині взяла участь у розширеній нараді Державної екологічної інспекція України та її територіальних і міжрегіональних територіальних органів.

🖇️Основними темами обговорення стали:

✔️результати роботи Інспекцій за перше півріччя 2023;

✔️діяльність Оперативного штабу в умовах воєнного стану;

✔️ ефективність діяльності територіальних та міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції у частині здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів та державного ринкового нагляду.

⚠️Голова Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович особливий акцент зробив на тому, що перше півріччя цього року інспекція працює в умовах воєнного стану, а показники у порівнянні з першим півріччям 2022 значно збільшились. Позитивною тенденцією є також великий приріст кількості переданих матеріалів до органів прокуратури для представництва інтересів держави в судах. Цей показник збільшився на 94%, що свідчить про підвищений рівень співпраці та координації між інспекцією та правоохоронними органами.

☝️Роблячи підсумок всьому вищезазначеному Держекоінспекція Волині посіла перше місце за стягнення розрахованих збитків та знаходиться в першій п’ятірці по кількості проведених природоохоронних заходів.

🇺🇦 Державна екологічна інспекція у Волинській області продовжує виконувати свої функціональні обов’язки та закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці