Операція «Новорічна ялинка» на Волині продовжується

Операція «Новорічна ялинка» на Волині продовжується

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Волинській області спільно з працівниками поліції продовжують здійснення контрольних заходів за дотриманням правил торгівлі, законності реалізації та придбання новорічних ялинок на території області.

Вчора, 26 грудня, інспектори здійснили перевірку місць реалізації з продажу новорічних дерев у місті Ковелі та Ратно. Порушень не виявили, провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Природоохоронний захід реалізували і в обласному центрі, де виявили незаконний збут новорічних ялинок. Держекоінспектори склали протокол за ч.1 ст.88-1 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу від 510 до 1700 грн з можливою конфіскації об’єктів. Матеріали справи будуть передані до суду.

Держекоінспекція Волині нагадує, що підприємці, які здійснюють транспортування і продажу новорічних дерев, повинні мати при собі товарно-транспортну накладну, дозвіл на торгівлю з мокрою печаткою, а на кожного дерева повинний бути бирка зі штрих-кодом лісового господарства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці