Звернення громадян до Державної екологічної інспекції у Волинській області на телефонну «Гарячу лінію»

Державною екологічною інспекцією у Волинській області відповідно до  наказу № 11 від 20.01.2022 року «Про затвердження порядку роботи телефонної «Гарячої лінії»  Державної екологічної інспекції у Волинській області» створено «Гарячу лінію» для оперативного реагування на проблемні питання.

     Протягом звітного періоду до Інспекції на телефонну «Гарячу лінію» звернулося 11 громадян. У зв'язку з військовою агресією російської федерації на території України кількість звернень на «Гарячу лінію» зменшилась у порівнянні за звітний період 2021 року (47 звернень).

 У зверненнях, що надійшли до Держекоінспекції Волині були підняті питання незаконного видобутку піску, наявність дозвільних документів на викиди,  незаконності рубки лісу та зелених насаджень на територіях Колодяженської селищної ради та на території Торчинського лісництва.

      Всі питання висвітлені та подані до Державної екологічної інспекції у Волинській області розглянуті у встановлені законодавством строки та надані відповіді заявникам.

       Крім того Державна екологічна інспекція нагадує, що звернення громадян на телефонну «Гарячу лінію» приймаються за номером 0332 72-33-96.

                                                                                    Олена ОНИСЮК

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці