Державна екологічна інспекція у Волинській області долучилася до Міжнародного Дня прибирання «World Cleanup Day»

 

Разом із іншими учасниками толоки фахівці Державної екологічної інспекції у Волинській області приєдналася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» та зробили ще один крок на зустріч до чистого міста.

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна - чистою!» працівники Інспекції прибрали й за кілька годин очистили прибережну смугу річки Сапалаївки від сміття.




До толоки також долучилися студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки.


 

Софія та Мар`яна навчаються на факультеті історії, політології та національної безпеки. Дівчата кажуть, що часто відвідують територію річки Сапалаївки, щоб просто прогулятися, а сьогодні прийшли , аби навести порядок на одній із улюблених територій.



 

«Ми сюди приходимо час від часу на прогулянку, але ніколи тут не смітимо. Нам запропонував викладач прийти до Сапалаївки і ми подумали, що це дуже гарна ідея, тому обов`язково візьмемо участь у цьому прибиранні», - розповіли студентки Волинського національного університету імені Лесі Українки».


У загальному під час заходу учасники толоки зібрали 6 м. куб. сміття, яке було вивезено на полігон твердих побутових відходів у село Брище. Тепер всі охочі зможуть насолоджуватися чистим довкіллям . Звичайно, якщо самі не будуть смітити.

 

Державна екологічна інспекція у Волинській області повсякчас працює над формуванням культури чистоти у волинян, а Всесвітній День прибирання став чудовою нагодою ще більше об`єднати наші зусилля заради екологічного майбутнього України .

 

В акції, присвяченій Міжнародному Дню прибирання, також взяли участь студенти фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, Волинський рибоохоронний патруль, Регіональний офіс водних ресурсів у Волинській області, ЛСКАП «Луцькспецкомунранс». Організатор толоки - Луцька міська рада.






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці