Відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів Державної екологічної інспекції у Волинській області

Зі змінами в трудовому законодавстві виникла нагальна потреба обговорити питання щодо належного функціонування Інспекції в умовах воєнного стану. Саме тому, виконуюча обов'язки начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Віра Баландіна організувала та провела нараду за участі заступників та керівників структурних підрозділів.

 

Під час наради Віра Баландіна акцентувала увагу на таких питаннях як: організаційні зміни у роботі Інспекції, залучення працівників у рейди для розрахунку збитків, звітності тощо.

 

Також керівниця звернула увагу на перевірки, які мали відбутися, однак через війну заборонені. Ці перевірки будуть перенесені у план на наступний рік.

 

Крім того, під час наради обговорили і такі важливі питання, як: охорона земель, надр; охорона, використання та відтворення водних біоресурсів; поводження з відходами; попередження випадків спалювання рослинності та її залишків; запобігання браконьєрству; ринковий нагляд; співпраця із правоохоронними органами та ДСНС, УТМР та ОМС.

 

Учасники робочої наради обговорили питання та взяли до уваги напрацьовані висновки.


 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці