Викладачі Державної екологічної академії післядипломної освіти та спеціалісти Міністерства енергетики та захисту довкілля України і Управління Держпраці у Волинській області в Державній екологічній інспекції у Волинській області.

На базі Державної екологічної  інспекції у Волинській області Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління за участі спеціалістів Міністерства енергетики та захисту довкілля України і Управління Держпраці у Волинській області проведено навчання і перевірку знань з питань охорони праці працівникам Інспекції.

Навчання та перевірку знань проведено висококваліфікованими викладачами з великим практичним досвідом: голова комісії: Салій І.В. – директор галузевого навчального центру з питань охорони, професор кафедри публічного управління для сталого розвитку та екологічного менеджменту, кандидат технічних наук з питань охорони праці та промислової безпеки Державного закладу «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління», члени комісії: Кузьменко Н.В. - головний спеціаліст відділу управління об’єктами державної власності та охорони праці Управління роботи з об’єктами державної власності Мінприроди, Антонов Анатолій Васильович - професор, доктор технічних наук кафедри екологічного аудиту та експертизи, доктор технічних наук Державного закладу «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління» (викладач – пожежна безпека та безпека життєдіяльності), за участі: Кияшка В.Т. -  професора кафедри промислової безпеки та охорони праці Державного закладу «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління», Ющука Миколи Федоровича - головного державного інспектора відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Волинській області. 

По закінченню усім працівникам Інспекції видано посвідчення встановленого зразка терміном дії на 3 роки.

      

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці