Екоінспекція виграла суд у жителя села Руснів

Житель села Руснів Володимир-Волинського району звернувся із позовною заявою до Державної екологічної інспекції у Волинській області про скасування постанови про накладання адміністративного стягнення. Він вважає постанову про накладення адміністративного стягнення від 02.11.2020 року № 001142 по справі про адміністративне правопорушення  у сфері дотримання вимог щодо поводження з відходами незаконною. Каже, що не вчиняв правопорушення, а тому просить скасувати постанову.

 

Держінспекція подала відзив на позовну заяву, в якому зазначила, що 09.10.2020 року до Інспекції надійшли матеріали з Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області щодо притягнення жителя села Руснів до адміністративної відповідальності за ст. 82 КУпАП. З наданих матеріалів встановили, що він здійснював видалення відходів за межі своєї земельної ділянки на території с. Руснів, Володимир-Волинського району, Волинської області.

 

Заслухавши пояснення сторін, дослідивши матеріали справи, оцінивши докази по справі, суд ухвалив: відмовити жителю села Руснів про скасування постанови про накладання адміністративного стягнення.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці